Vores Historie

VORES HISTORIE

Hvem står bag Rosen Begravelsesforretning?

Rosen begravelsesforretning er et familie drevet firma, vi har forretning i St.Brøndum, Skørping og her vil du møde;

Claus Pedersen

Jeg er født i Ringe på fyn i 1962, jeg har trådt mine barne- og ungdomssko i henholdsvis Århus og Ølstykke. Jeg er enebarn og da jeg sagde farvel til mine forældre, blev jeg facineret af den støtte og det arbejde bedemanden lavede.

De sidste 18 år har jeg boet i St. Brøndum. Jeg har 3 sønner, de 2 store er voksne og flyttet hjemme fra.

Jeg blev, i min tidlige ungdom, butiks uddannet. I 1991 tog jeg merkonom uddannelse og siden har jeg rejst meget som Salgs- og Eksportchef, med salg af danske kvalitets og design møbler.

I 2013 kastede jeg mig ud i helt nye udfordringer og begyndte at arbejde med mennesker med handicap, og jeg har siden bevæget mig inden for psykiatri og social området, og mennesker med erhvervet hjerneskade.

Den tætte kontakt med mennesker i svære situationer, og hjælpe med at finde løsninger, der giver mening for den enkelte, har stor betydning for mig.

Rikke Blume Nielsen

Jeg er født i 1978 og opvokset, i en stor familie, i Solrød på sjælland. Lige så længe jeg kan huske, har jeg drømt om at arbejde med mennesker, og det har jeg fået mulighed for på forskellige måder.

I 2000 flyttede jeg til Jylland og startede uddannelse, som social og sundhedshjælper, jeg arbejdede med ældreomsorg frem til 2010, de sidste år i vikarbureau, hvor især opgaver som ”vågekone” havde min interesse. Det var her jeg mødte bedemændene og jeg fandt at deres arbejde var helt unikt. Der var noget ganske særligt ved roen og nærværet.

Jeg skiftede fra ældreomsorg til den pædagogiske verden. I psykiatri og socialområdet, arbejder jeg med voksne mennesker med udviklingshæmning.

I 2012 mødte jeg Claus og vi har boet sammen siden. Sammen har vi sønnen Kalle, som vi desværre mistede i 2016. I den forbindelse fik jeg bekræftet at et arbejde som bedemand er den vej jeg skal, så jeg kan hjælpe andre med, at få givet deres kære en værdig og personlig afsked.

Brug for hjælp?

Vi står til rådighed døgnet rundt. Ring på

40 57 18 48

Rosen logo

Find os på Facebook

COVID-19 Information

Vi tager COVID-19 meget alvorligt og følger sundhedsstyrelsens instruktioner nøje.

Du kan altid ringe på 40 57 18 48 hvis du har spørgsmål til hvordan vi håndterer COVID-19.

Sådan håndterer vi COVID-19

  • Vi tager stadig ud på hjemmebesøg, men telefoniske møder er nu også en mulighed.
  • Vi undgår helt både håndtryk og fysisk kontakt ved møder.
  • Vi holder mindst 2 meter afstand ved møder.
  • Vi sørger, som altid, for at vaske hænder.
  • Alle materialer er sprittet
  • Ved besøg på vores kontor bedes man bestille tid så vi kan spritte alt af. 

Begravelser & bisættelser i folkekirken er undtaget reglen om maks 10 personer i et lokale. Dog må der maksimalt være én person pr. fire kvm gulvareal.

Billig bedemand logo