Professionel Bedemand

Gratis Samtale & Uforpligtende Samtale

Søger du en erfaren bedemand som er personlig arrangeret fra start til slut? 

Som altid vil gøre sit yderste for at opfylde dine og afdødes ønsker? 

Samt til en rimelig pris? 

Så kan du roligt vælge Rosen Begravelsesforretning.

Kontakt os for en Gratis Samtale
Rosen Bedemænd

Mini Pakken

5.744,-

Mini Pakken er til dig der vil stå for begravelsen selv, men stadig har brug for en kiste og urne, hvilket du får fra os.

Medium Pakken

10.994,-

Denne prispakke tilbyder den bedste pris til dig der vil benytte en professionel bedemand til at stå for begravelsen.

Premium Pakken

15.554,-

Premium pakken indeholder alt der skal bruges for at vi kan tage os af begravelsen og du kan fokusere på det vigtigste, en god afsked.

Kontakt os når det passer dig, vi er til rådighed på telefonen 24/7.

Hos os er første samtale både uforpligtende og gratis – Det mener vi, er en del af den gode oplevelse!

Rosen logo

Din Personlige bedemand

Vi er en familie ejet bedemandsforretning og hos os er det samme bedemand der bærer Jer gennem hele forløbet. Vores målsætning er at yde en tryg, tillidsvækkende og kompetent håndtering af alle – men altid med fokus på det personlige.

Vi har vores administration og garager i Himmerland øst, ved Terndrup. Vi arbejder som din lokale bedemand hvilket betyder at du ikke får ekstra omkostninger i kørsel, der betales kun for kørsel med kisten og retur.

Du er også velkommen til at besøge os, dog kun efter aftale. Vi er altid kun et telefon opkald fra dig og vi kommer gerne forbi til en uforpligtende samtale.

En Professionel Bedemandsforretning

Hos os er du sikret en grundig og personlig hjælp. Vores store erfaring og viden inden for bedemandsfaget og vores mangeårige erfaring i omsorgssektoren, giver dig en sikkerhed for en korrekt håndtering af netop dine behov.

Oftest skal du kun bruge det første møde med os, så klare vi resten og sætter dig i forbindelse med præsten, som gerne vil mødes, for at kunne lave en personlig tale til afdøde.

Vi hjælper med begravelse eller bisættelse, håndtere alle de offentlige anmeldelser, kontakten til kirken eller andet trossamfund, præsten, graveren lige som vi kan hjælpe med blomster, kirkepynt og en evt. mindesten.

Bedemand
Bededame Aalborg

Når du vælger Rosen Begravelsesforretning som din guide gennem afdødes sidste rejse, får du en bedemand, som har fokus på at ordne alt, så du har tid til at bearbejde og fokusere på afskeden, uden at skulle huske på alt andet – Det klarer Rosen Begravelsesforretning for dig.

Hvis du vil høre mere om, hvad det betyder for dig at benytte os som din lokale bedemand, er du altid meget velkommen til at kontakte os for at aftale et besøg, stille spørgsmål eller få mere viden om Rosen Begravelsesforretning. Vi fortæller meget gerne mere om os, vores kompetencer og hvad vi kan tilbyde dig.

Din personlige bedemand med fokus på den gode oplevelse

Mange er i en uvant situation og føler sig utrygge når de skal bruge en bedemand, derfor er det en tillidssag at vælge den bedemand, der skal klare denne svære situation. Vi udarbejder et prisoverslag, som står i forhold til ønskerne. Vi sætter en stor ære i, at vores udleverede overslag holder, at afskeden bliver som ønsket og at vi kan se vores kunder i øjnene bagefter.

Vi har hos Rosen Begravelsesforretning særligt fokus på at give dig en god oplevelse. Vi tager os god tid til dig og vi sørger altid for at informere dig grundigt om forløbet. Det er vigtigt for os, at du er rolig, sikker og veltilpas ved at bruge os.