Bedemand i Hobro

Bedemand Hobro

Søger du en bedemand som er personlig arrangeret og altid gør sit yderste for at opfylde dine og afdødes ønsker, så kan du roligt vælge Rosen Begravelsesforretning. Vi er en familie ejet bedemandsforretning og hos os er det samme bedemand der bærer Jer gennem hele forløbet. Vores målsætning er at yde en tryg, tillidsvækkende og kompetent håndtering af alle – men altid med fokus på det personlige.

Vi har vores administration og garager i Himmerland øst, . Her er du altid velkommen til at besøge os, dog kun efter aftale. Vi er altid kun et telefon opkald fra dig og vi kommer gerne forbi til en uforpligtende samtale.

Vores priseksempler

Mini Pakken

5.744,-

Vores Mini pakke er den billigste løsning, til dem der gerne selv vil stå for begravelsen eller bisættelsen. 

Medium Pakken

10.994,-

Vores Medium Pakke er  den billigste løsning vi tilbyder hvor bedemanden står for begravelsen eller bisættelsen.

Premium Pakken

15.554,-

Vores Premium Pakke indeholder alt der behøves for en komplet begravelse eller bisættelse.

Ring til os døgnet rundt på 40571848

Det første besøg er gratis og uforpligtende – Det er en del af den gode oplevelse!

Eller skriv på info@rosenbegravelsesforretning.dk

Rosen logo

Professionel Bedemand nær hobro

Hos os er du sikret en grundig og personlig hjælp. Vores store erfaring og viden inden for bedemandsfaget og vores mangeårige erfaring i omsorgssektoren, giver dig en sikkerhed for en korrekt håndtering af netop dine behov.

Oftest skal du kun bruge det første møde med os, så klare vi resten og sætter dig i forbindelse med præsten, som gerne vil mødes, for at kunne lave en personlig tale til afdøde.

Hvad kan de forvente af os?

Vi hjælper med begravelse eller bisættelse, håndtere alle de offentlige anmeldelser, kontakten til Hobro kirke eller anden kirke, præsten, graveren lige som vi kan hjælpe med blomster og kirkepynt.

Når du vælger Rosen Begravelsesforretning som din guide gennem afdødes sidste rejse, får du en bedemand, som har fokus på at ordne alt, så du har tid til at bearbejde og fokusere på afskeden, uden at skulle huske på alt andet – Det klare Rosen Begravelsesforretning for dig.

Hvis du vil høre mere om, hvad det betyder for dig at benytte os som din lokale bedemand i Hobro, er du altid meget velkommen til at kontakte os for at aftale et besøg, stille spørgsmål eller få mere viden om Rosen Begravelsesforretning. Vi fortæller meget gerne mere om os, vores kompetencer og hvad vi kan tilbyde dig.

Rosen Bedemænd

Begravelsesforretning nær Hobro med fokus på den gode oplevelse

Mange er i en uvant situation og føler sig utrygge når de skal bruge en bedemand, derfor er det en tillidssag at vælge den bedemand, der skal klare denne svære situation. Vi udarbejder et prisoverslag, som står i forhold til ønskerne. Vi sætter en stor ære i, at vores udleverede overslag holder, at afskeden bliver som ønsket og at vi kan se vores kunder i øjnene bagefter.

Vi har hos Rosen Begravelsesforretning særligt fokus på at give dig en god oplevelse. Vi tager os god tid til dig og vi sørger altid for at informere dig grundigt om forløbet. Det er vigtigt for os, at du er rolig, sikker og veltilpas ved at bruge os.

Hvor holder vi til?

Vi har vores administration og garager ca. 20 minutters kørsel fra Hobro, i Himmerland øst, ved Terndrup. Her er du altid velkommen til at besøge os, dog kun efter aftale. Vi er altid kun et telefon opkald fra dig og vi kommer gerne forbi til en uforpligtende samtale.