Bedemand Aalborg

Bedemand Aalborg

Det kan være svært at overskue et dødsfald i familien eller i den nære omgangskreds. Hvad skal du gøre, hvornår og hvordan gøres det hele? Her træder Rosen Begravelsesforretning til og er behjælpelige med de mange gøremål et dødsfald kræver. Vi kommer gratis og uforpligtende ud og taler med dig og dine nære om hvilke ønsker afdøde eller I som efterladte har til den sidste rejse. I fællesskab finder vi, den begravelses- eller bisættelses ceremoni som I eller afdøde har. 

Rosen Begravelsesforretning arbejder med alle trosretninger og yder vores service ved alle former for bisættelser og begravelser. 

Hvad koster en begravelse?

Mini Pakken

5.744,-

Mini Pakken er til dig der vil stå for begravelsen selv, men stadig har brug for en kiste og urne, hvilket du får fra os.

Medium Pakken

10.994,-

Denne prispakke tilbyder den bedste pris til dig der vil benytte en professionel bedemand til at stå for begravelsen.

Premium Pakken

15.554,-

Premium pakken indeholder alt der skal bruges for at vi kan tage os af begravelsen og du kan fokusere på det vigtigste, en god afsked.

Kontakt os når det passer dig, vi er til rådighed på telefonen 24/7.

Hos os er første samtale både uforpligtende og gratis – Det mener vi, er en del af den gode oplevelse!

Rosen logo

Din lokale bedemand i Aalborg

Rosen Begravelsesforretning er et familieforetagende, hvor Rikke og Claus er de to bedemænd m/k, der betjener Aalborg. Hos os er der altid god tid, både ved et personligt besøg hos jer, i vores butik eller på telefonen. Vores butik ligger lidt uden for Aalborg og her kan du altid ringe og planlægge et besøg. Da vi ofte er rundt på opgaver, opfordrer vi dig til at ringe og lave en aftale om besøg i butikken, så vi kan sikre os at vi er der til at tage imod dig.

Vi har ofte opgaver i de fleste byer omkring Aalborg som f.eks. Gistrup, Klarup, Sønder Tranders, Hvorup, Nørre Sundby, Svenstrup og mange andre omkring liggende byer.

En bedemand man kan stole på

En samtale med en af vores bedemænd giver dig et prisoverslag på vores ydelser og for os er det vigtigt at denne pris også er den der står på fakturaen. Vi har ingen skjulte omkostninger og skulle vi lave en fejlberegning er det altid os der tager den, det betyder at jeres regning er kendt når vi indgår en aftale og ingen ubehagelige overraskelser vil opstå efterfølgende. Hos Rosen Begravelsesforretning er den første samtale altid gratis og uforpligtende. Så du hvis du vil have en samtale, har nogle spørgsmål eller har noget helt tredje der bekymrer dig, så er du altid velkommen til at ringe til os på 40 57 18 48.

Bedemand
Bededame Aalborg

Rosen Begravelsesforretning har stor erfaring med de fleste kirker i og omkring Aalborg. Vi har erfaring med og nøgle til de 3 store Kapeller i Aalborg og til en del af de lokale kirker. Vi har adgang 24/7 og kan derfor altid udføre en opgave på de skæve tidspunkter. Vi kan hjælpe med at flytte afdøde fra eget hjem, plejehjem eller fra Aalborg sygehus kapel. Vi sørger for at kisten er klar på dagen, vi kan arrangere blomsterne til ceremonien og endelig er vi behjælpelige med valg af kisten, urnen og mindesten.

Hvad skal vi som efterlevende gøre ved Dødsfald?

Hos Rosen Begravelsesforretning skal I bruge tid på det første møde med os. Her aftaler vi alle detaljer og gennemgår hele forløbet. I kommer med Jeres ønske til dato for højtidligheden og herefter booker vi tid i kirken og med præsten. Når datoen er fastsat vil præsten kontakte jer for en personlig samtale om afdøde, om salmer og om der skulle være nogle specielle ønsker under højtiden. Vi har lavet en kort artikel med forslag til salmer til en begravelse og bisættelse.

Rosen Begravelsesforretning laver anmodninger samt ansøgninger til kirkeministeriet, Udbetaling Danmark, Sygeforsikringen Danmark og hvis der skulle være andre ordninger som afdøde var medlem af. Vi henter afdøde og sørger for at kisten, blomster med mere er på plads til højtiden. Efterfølgende kan vi være behjælpelige med at bringe urnen til kirkegården.

Vi har også viden om Skifter retten og opgørelsen af boet efter afdøde. Vi hjælper gerne, men forestår ikke arbejdet. Det er dog ikke svært at håndtere og vi anbefaler at man selv gør det. Skifteretten i Aalborg er meget hjælpsomme ved kontakt til dem.